Tilbud til kommuner

No cure, No pay!
Indgå en honorar betalt ordning der giver resultat.

Bestil information

Udfyld formularen, så kontakter vi dig og fortæller, hvordan vi kan hjælpe din kommune med en No cure, No pay ordning.

Der er ingen forpligtigelser når du oplyser dine kontaktoplysninger. Vi gemmer dine data og anvender til at kontakte dig. Du kan til enhver tid afmelde.

 

Bestil information

Udfyld formularen, så kontakter vi dig og fortæller, hvordan vi kan hjælpe din kommune med en No cure, No pay ordning.

Der er ingen forpligtigelser når du oplyser dine kontaktoplysninger. Vi gemmer dine data og anvender til at kontakte dig. Du kan til enhver tid afmelde.

 

En håndholdt indsats der skaber værdi for kommunens dagpengemodtagere

Vi tilbyder et samarbejde, hvor vi i fællesskab med kommunen løser opgaver inden for beskæftigelsesområdet. Et samarbejde vi har så stor succes med, at vi gerne indgår en No Cure, No pay aftale – altså hvis ikke borgeren ender i job, betaler kommunen ikke for den indsats ICV leverer.

No Cure, No pay

Vi tager udelukkende betaling for borgere (dagpengemodtagere), som kommer i ordinær beskæftigelse. Kommunen betaler eksempelvis et honorar til ICV når borgeren får sin ansættelse i et ordinært job, og efter jobbet er fastholdt i yderligere tre måneder.

En populær model for honoraropdelingen er: 

  • Gratis forløb hvis borgeren ikke får job (No Cure, No Pay)
  • Første honorar ved ansættelse i ordinært job 
  • Andet honorar efter jobbet er fastholdt i 3 måneder
Aftale om honorarets opdeling indgåes i samarbejde med kommunen.  

De gode resultater skabes gennem en håndholdt indsats

De gode resultater hos ICV skabes på baggrund af en håndholdt indsats, der kan inkluderer både udarbejdelse af CV og støtte til individulle virksomhedssamtaler for borgeren.

Udarbejdelsen af det gode CV sker i tæt samarbejde med borgeren og sikrer, at borgeren, der måske på trods af sprogvanskeligheder, får den fornødne støtte til at få præsenteret kompetencer og erfaringer, der er vigtige for virksomheden. Det øger muligheden for at blive indkaldt til samtale i den virksomhed de søger hos. 

I samarbejde med borgeren ringer ICV direkte til virksomhederne. Den individuelle samtale er en del af den håndholdte indsats. Den støtter borgeren i at få gennemført en samtale med virksomheden, der på en relevant måde fremhæver de kompetencer og kvaliteter borgeren har. 

Resultatet af den håndholdte indsats er at mange kommer hurtigere i job.

Særligt for borgere med en akademisk baggrund, oplever vi gentagen succes og personlig sparring omkring udarbejdelsen af CV. 

Indsatsen med udarbejdelsen af det gode CV og individuelle telefonsamtaler, har stor værdi for Jobcentrene, der ikke altid har de nødvendige ressourcer det kræver at udfærdige CV eller støtte en samtale i et tæt og nødvendigt samarbejde med borgeren.

Et unikt kendskab til virksomhedernes behov og efterspørgsel

ICV har gennem en årrække oparbejdet en god relation til en lang række virksomheder. De forskellige typer virksomheders behov og ønsker til kvalifikationer er velkendte. ICV har en god historik hos virksomhederne, der oplever at få kvalificerede medarbejdere ansat. En stor del af de stillinger der etableres, skabes på baggrund det unikke virksomhedsnetværk.

 

Få konkrete eksempler på resultaterne

Ring eller skriv til os for at få de konkrete resultater af No Cure, No Pay præsenteret
Se resultater

Se tilbud med fast årlig kontrakt

ICV har et samarbejde med mange kommuner. Vi hjælper jobcentre med at få borgere i job. ICV optager løbende nye borgere. Det betyder, at sagsbehandlere altid kan lave en aftale med os om optag.  Se flere tilbud til kommunerne